Into mi mind

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Hmm....

     Stalo sa Vám už niekedy, že ste vyliezli z domu, pozreli ste sa okolo seba a mali ste pocit, že je všetko zle? Verím že áno. Ľudia sa v takej chvíli zdajú byť zvláštne škaredý a nepriateľský, svet je akosi bezfarebný, vtáčiky nespievajú a Vy máte náladu pod psa. Osoby, ktoré ste považovali za kamarátov sú Vám nejako vzdialené, rodina Vás štve, všetko čo máte radi Vás nebaví. Máte pocit, že všetko sa rúti, a pritom nieste schopní si uvedomiť, že proste máte depku.
     Tento stav je mi veľmi dobre známy. A je jedno čím je zlá nálada spôsobené, nech už sú to problémy v škole alebo zamestnaní, alebo nešťastná láska., vždy sa cítite rovnako otrasne.
     V živote človeka je však podstatné a dôležité to, aby sa s takouto situáciou vedel nejakým spôsobom popasovať. Ide len o to, ako veľmi s tým chcete bojovať. Nič nikdy nie je také zlé ako sa to zdá a väčšina problémov sa vyrieši takmer sama. Hlavne nestrácať hlavu a niečo robiť!

Svet okolo mňa | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014